Αρχική σελίδα (ΕΛΛ) » Επικοινωνία » Μάγια Στογιάνοβα

Μάγια Στογιάνοβα, ΕΤΕΠ

Γεννημένη στη Βουλγαρία όπου και τελείωσε τη μέση της εκπαίδευση. Σπούδασε Πληροφορική στη Σχολή Μαθηματικών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου της Σόφιας και Δημοσιογραφία στο ίδιο πανεπιστήμιο, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Ακολούθησαν οι σπουδές της στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, τις  οποίες ολοκλήρωσε το 1999. Απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το ΠΜΣ «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» του ανωτέρω τμήματος το 2001.

Κατά την περίοδο 2004-2005 εργάστηκε ως ερευνήτρια στο έργο «Δημιουργία Κόμβου Δευτερογενούς Επεξεργασίας Κοινωνικο-Οικονομικών Δεδομένων και Δεικτών» του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών. Αρθρογραφεί στον ελληνικό και βουλγαρικό τύπο.

Από το 2001 υπηρετεί στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης ως διοικητική και τεχνική υποστήριξη μεταπτυχιακών προγραμμάτων, του Τομέα Διοικητικής Επιστήμης και Δημοσίου Δικαίου, του Εργαστηρίου Διοικητικών Επιστημών. Συμμετέχει, με ερευνητικά καθήκοντα, σε ερευνητικά προγράμματα μελών ΔΕΠ. Από το 2018 εντάχθηκε στον κλάδο του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού του Τομέα Διοικητικής Επιστήμης και Δημοσίου Δικαίου.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα είναι στα πεδία της Εκλογικής Συμπεριφοράς και της Συγκριτικής Πολιτικής.

Επιλογή δημοσιεύσεων: