Αρχική σελίδα (ΕΛΛ) » Προβολή νέων

Προβολή νέων

08.09.2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ - ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 2021

Η Επιτροπή Επιλογής νέων μεταπτυχιακών φοιτητριών/ών του ΠΜΣ «Δημόσιο Δίκαιο και Δημόσια Πολιτική» ολοκλήρωσε τον έλεγχο των τυπικών προσόντων των υποψηφίων και αποφάσισε ομόφωνα ποιες/οι υποψήφιες/οι δεν πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και δεν προχωρούν στο επόμενο στάδιο επιλογής (βαθμός πτυχίου κάτω του 6,50, έλλειψη συνάφειας πτυχίου, μη υποβολή απαιτούμενων κατά την προκήρυξη συστατικών επιστολών).

Από τις/τους υποψήφιες/ους που πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις, καλούνται σε γραπτή εξέταση Αγγλικών οι κάτωθι, λόγω έλλειψης πτυχίου Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Γ2.

Α/Α

Επώνυμο Όνομα

1

ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

2

ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

3

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

4

ΕΥΓΕΝΙΔΗ ΕΥΑΝΘΙΑ

5

ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΤΟΥ ΑΝΝΑ

6

ΚΟΤΖΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

7

ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

8

ΠΥΤΤΕΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

9

ΣΙΟΥΖΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

10

ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΕΛΕΩΝΟΡΑ-ΜΑΡΙΑ

11

ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

12

ΤΡΙΑΝΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

13

ΤΣΙΑΤΣΙΑΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

14

ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

15

ΧΡΟΝΑΚΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

  Η γραπτή εξέταση Αγγλικής γλώσσας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 15:00 (Θεμιστοκλέους 6, αίθουσα Σεμιναρίων, 1ος όροφος) με υποχρεωτική χρήση μάσκας και υποχρεωτική προσκόμιση ενός εκ των πέντε κάτωθι εγγράφων σε έντυπη -όχι ηλεκτρονική- μορφή (βλ. http://www.pspa.uoa.gr/fileadmin/pspa.uoa.gr/uploads/Announcements-General/2021-09-01_Diexagogi_ton_dia_zosis_exetaseon.pdf):

- πιστοποιητικό εμβολιασμού

- πιστοποιητικό νόσησης

- βεβαίωση διενέργειας self test (ισχύς 24 ώρες)

- βεβαίωση διενέργειας rapid test (ισχύς 48 ώρες)

- βεβαίωση διενέργειας PCR test (ισχύς 72 ώρες)

 Όσες/οι πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και έχουν περάσει επιτυχώς την εξέταση Αγγλικών θα κληθούν σε προφορική συνέντευξη. Οι προφορικές συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021. Το ακριβές πρόγραμμα των συνεντεύξεων (ημέρα και ώρα ανά υποψήφια/ο) θα ανακοινωθεί την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 μετά τις 18:00 η ώρα στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ.

 Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ