Αρχική σελίδα (ΕΛΛ) » Προβολή νέων

Προβολή νέων

21.01.2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΟΠΤΕΙΩΝ της εξεταστικής περιόδου ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ/ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Ενημερώνονται οι υποψήφιοι/ες διδάκτορες για το πρόγραμμα εποπτειών της εξεταστικής περιόδου Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου  2019, σύμφωνα με το αναρτημένο έγγραφο εδώ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ/ΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ.

Οι εξετάσεις (28/1/2019-25/2/2019) διεξάγονται στο  κτήριο των Σχολών Ο.Π.Ε. και Νομικής (είσοδοι από τις οδούς Μασσαλίας-πεζόδρομο, Σόλωνος 57 και Σίνα 3).

Οι επόπτες/τριες πρέπει να βρίσκονται στις αίθουσες 10 λεπτά πριν την αναφερόμενη στο πρόγραμμα ώρα έναρξης της εξέτασης. Η παρουσία τους διαπιστώνεται μέσω υπογραφής σχετικού παρουσιολογίου το οποίο έχει ο/η εκάστοτε υπεύθυνος/η καθηγητής/τρια μαθήματος (ο/η οποίος/α αναγράφεται προς διευκόλυνση με κεφαλαία γράμματα).

Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα έχει ληφθεί υπόψη η τυχόν υποβληθείσα ενημέρωση περί κωλυμάτων υποψήφιων διδακτόρων. Σε συνέχεια της παρούσας ανακοίνωσης και σε περίπτωση επιπλέον ΣΟΒΑΡΟΥ προσωπικού κωλύματος, η Γραμματεία του Τομέα (2103688967, mayastoyan[at]pspa.uoa[dot]gr) είναι στη διάθεση των υποψηφίων διδακτόρων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (και όχι για αντικατάστασή τους) ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, μέχρι την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019, ώστε ΥΠ’ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΠΟΠΤΕΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, για την οποία να ενημερώσουν τον/την υπεύθυνο/η καθηγητή/τρια του μαθήματος  (ο/η οποίος/α αναγράφεται προς διευκόλυνση με κεφαλαία γράμματα) και παράλληλα τη Γραμματεία του Τομέα (mayastoyan[at]pspa.uoa[dot]gr).