Αρχική σελίδα (ΕΛΛ) » Προβολή νέων

Προβολή νέων

16.07.2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΟΠΤΕΙΩΝ της εξεταστικής περιόδου ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ/ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

Ενημερώνονται οι υποψήφιοι/ες διδάκτορες για το πρόγραμμα εποπτειών της εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου/Οκτωβρίου  2018, σύμφωνα με το αναρτημένο έγγραφο εδώ (6 σελίδες).

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ/ΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ/ΕΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ.

Οι εξετάσεις (3/9/2018-2/10/2018) διεξάγονται στο  κτήριο των Σχολών Ο.Π.Ε. και Νομικής (είσοδοι από τις οδούς Μασσαλίας-πεζόδρομο, Σόλωνος 57 και Σίνα 3).

Οι επόπτες/τριες πρέπει να βρίσκονται στις αίθουσες 10 λεπτά πριν την αναφερόμενη στο πρόγραμμα ώρα έναρξης της εξέτασης. Η παρουσία τους διαπιστώνεται μέσω υπογραφής σχετικού παρουσιολογίου το οποίο έχει ο/η εκάστοτε υπεύθυνος/η καθηγητής/τρια μαθήματος (ο/η οποίος/α αναγράφεται προς διευκόλυνση με υπογράμμιση και κεφαλαία γράμματα).

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση ΣΟΒΑΡΟΥ προσωπικού κωλύματος, η Γραμματεία του Τομέα (2103688967, mayastoyan[at]pspa.uoa[dot]gr) είναι στη διάθεση των υποψηφίων διδακτόρων ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, μέχρι την Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018, ώστε ΥΠ’ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΕΠΟΠΤΕΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ, για την οποία να ενημερώσουν τον/την υπεύθυνο/η καθηγητή/τρια του μαθήματος  (ο/η οποίος/α αναγράφεται προς διευκόλυνση με υπογράμμιση και κεφαλαία γράμματα).